De Merkarchitect – Leonie Haas De Merkarchitect – Leonie Haas

VISUAL STORYTELLING - WAT MAG IK VOOR JE (BE)TEKENEN?

Jouw strategie of merkverhaal in 1 oogopslag duidelijk? Handig op zakformaat in één visuele praatplaat? Als merkarchitect help ik je graag. Ook en juist als je nog niet weet hoe de visualisatie moet worden. Door mijn achtergrond in strategie, merk en communicatie kun je mij al bij het inhoudelijke proces betrekken. Mijn strategische kijk en communicatieadvies is essentieel voor het komen tot het juiste visuele concept. Het tekenen is vervolgens nog maar uitvoering… Mijn portfolio geeft een idee van de mogelijkheden.

 • PRAATPLAAT

  Ik maak één sterke praatplaat met jouw boodschap. Over je strategie, programma, merkverhaal, trainingstraject, concept, transitie, pitch, proces, jaarverslag, onderzoeksresultaten, …

 • Animatie video

  De kracht van bewegend beeld en spraak in één. Over een product, instructie, merk of andere boodschap. Ingewikkelde content wordt simpel en leuk om naar te kijken! Bekijk animatie video’s.

 • INFOGRAPHICS EN ICONEN

  Infographics zijn leuk om te bekijken en de inhoud wordt goed onthouden. Maatwerk illustratieve iconen laten ontwikkelen? Ik ontwerp ze graag!

 • (Educatieve) illustraties

  Illustratie voor educatief materiaal, medische behandelingen, duurzame verpakkingen, onderzoeksresultaten, boeken, etc….

 • Plattegrond

  Een plattegrond voor jouw locatie, festival, stad of bedrijfspand.

 • Data-art

  Data-art gaat over het kunstzinnig vormgeven van data. Bijvoorbeeld als kunstwerk op de muur in je bedrijf, dat iets zegt over je bedrijf, klanten, producten, diensten, etc. Op geluidswallen, in de stationshal, in het ziekenhuis, vliegveld en andere publieke ruimten, komt dit mooi tot zijn recht.

Download hier mijn algemene voorwaarden.
Deze ontvang je ook bij een offerte.

Rather read information in English?
Please have a look at this document.