De Merkarchitect – Leonie Haas De Merkarchitect – Leonie Haas

DIT ZEGGEN KLANTEN...

Wat een fijne en mooie opdrachtgevers heb ik al mogen begroeten! Met vele uiteenlopende vragen. Onderstaand lees je een greep uit hun reacties en ervaringen in de samenwerking met mij. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op, ik denk graag met je vraagstuk mee!

KWF Kankerbestrijding

strategische visualisatie / praatplaat

Een powerpoint van 30 pagina’s heeft Leonie beknopt visueel gemaakt in een praatplaat. De praatplaat is een prettig middel om collega’s en vrijwilligers mee te nemen in de lange termijn strategie. In de toekomst maak ik graag meer gebruik van de visuele vertaling door Leonie!

MARA ZIRSCHKY, PRODUCT MANAGER COLLECTE KWF

LUMC - LEIDS UNIVERSITAIR MEDISCH CENTRUM

strategische visualisatie / praatplaat

Leonie heeft voor LUMC een een erg mooie praatplaat gemaakt die ons ondersteunt om een complex en technisch project helder te verwoorden richting gebruikers (artsen en onderzoekers). De visualisatie helpt heel goed om vragen en discussie te creeren en uitleg te geven. Leonie werkt snel, contact met haar is prettig en ze denkt mee, vooral ook vanuit degene voor wie de communicatie bedoeld is.

PETRA VAN DE VOORDE, MANAGER RISK

strategieplaat, praatplaat, visual, vormgeving, grafisch ontwerp, design, visueel vertaler, Leonie Haas, ontwerp, visualisatie, infographic, merkarchitect, zakelijk tekenen, strategie, transitie, LUMC

TRANSAVIA AIRLINES

zakelijk tekenen – teamstrategie

Even een bericht om je te vertellen dat ik heel blij ben met de visual die je hebt gemaakt! De verschillende items heb je spot on neergezet, de uiting sluit goed aan bij de doelgroep waarmee we in gesprek willen.
Dankjewel daarvoor, het smaakt naar meer… :-)

ANNEMARIE HOOGEVEEN, VICE PRESIDENT CABIN OPERATIONS

Transavia, zakelijk tekenen, strategie visualisatie, visualisatie, illustratie, Leonie Haas, praatplaat, luchtvaart, Transavia Airlines, vormgeving

SCHOUTEN & NELISSEN

visualisatie trainingstrajecten

Wij doen graag een beroep op de expertise van Leonie. Ze heeft inmiddels al een sterk portfolio aan visuals ontwikkeld, van eenvoudig tot complex. Onze klanten reageren erg enthousiast op onze beelden en uitstraling en we ervaren vooral dat de leesbaarheid van onze aanbieding hoog wordt gewaardeerd. Je merkt dat Leonie naast haar vormgeversachtergrond ook een communicatieachtergrond heeft. Ze denkt zowel inhoudelijk als creatief mee hoe een visual in de context van het onderwerp zo begrijpelijk mogelijk overkomt. Ook als wij nog niet helemaal voor ogen hebben hoe het eindproduct eruit moet zien. Leonie combineert onze inzichten, haar eigen inzichten en onze huisstijl in een helder en aansprekend beeld. Daarbij hebben we vaak te maken met strakke deadlines en wij ervaren Leonie als flexibel en meedenkend. Daarnaast is het gewoon heel plezierig om met haar te werken!

MARIEKE SCHOUTEN, DIRECTEUR CORPORATE SALES

YELLOWSOCKS

huisstijl

Leonie heeft voor YELLOWSOCKS coaching & advies een totaalpakket verzorgd van het ontwerp van de huisstijl tot en met de inrichting van de website. Na de intake werd het voor mij al meteen duidelijk dat Leonie heel goed kan luisteren en in staat is om een uitstekende vertaling te maken van de wensen van de klant naar beeld, illustratie en tekst. Echt ‘spot on’!

Met oog voor detail en van een hoge kwaliteit. Leonie doet wat ze belooft. Wat mij verder is opgevallen in onze samenwerking zijn haar duidelijke en plezierige manier van communiceren, haar daadkracht, gedrevenheid en bevlogenheid.
Ik kan Leonie van harte aanbevelen!

ONNO KNOTH, EIGENAAR

logo, vormgeving, ontwerp, grafisch ontwerp, Leonie Haas, Yellowsocks, huisstijl, branding, merkidentiteit

SAMENWERKING MERKONTWIKKELING

Avéro Achmea (dienstverband)

Samen met Leonie heb ik uitgebreid aan het merk Avero Achmea mogen werken. De samenwerking heb ik als zeer waardevol ervaren. Leonie is niet alleen scherp, maar let ook goed op details. Juist de details kunnen een merk maken of breken. Haar enthousiasme waarmee ze vervolgens aan de slag gaat met het merk is voor mij als consultant om blij van te worden. Leonie heeft zich bewezen in de uitvoering van strategie naar praktijk. Dat is waar een merk om draait. Mensen als Leonie maken mijn werk zo leuk want samen kun je er pas echt wat moois van maken! Dank voor al je geweldige inzet en oprechte samenwerking. Met Leonie zit je goed!

PAUL MOERS, MERKSTRATEEG