De Merkarchitect – Leonie Haas De Merkarchitect – Leonie Haas

DIT ZEGGEN KLANTEN...

Wat een fijne en mooie opdrachtgevers heb ik al mogen begroeten! Met vele uiteenlopende vragen. Onderstaand lees je een greep uit hun reacties en ervaringen in de samenwerking met mij. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op, ik denk graag met je vraagstuk mee!

MET WIE HEB IK MOGEN WERKEN?

Amersfoort VVV (plattegrond) |  Schouten & Nelissen (leiderschapsprogramma’s) | Transavia (strategie) | Achmea (recruitment proces) | Atalmedial (reis van het bloed + iconen) | Dille & Kamille (merkverhaal + jaarverslag) | en nog veel meer …

TRANSAVIA AIRLINES

zakelijk tekenen – teamstrategie

Even een bericht om je te vertellen dat ik heel blij ben met de visual die je hebt gemaakt! De verschillende items heb je spot on neergezet, de uiting sluit goed aan bij de doelgroep waarmee we in gesprek willen.
Dankjewel daarvoor, het smaakt naar meer… :-)

ANNEMARIE HOOGEVEEN, VICE PRESIDENT CABIN OPERATIONS

Transavia, zakelijk tekenen, strategie visualisatie, visualisatie, illustratie, Leonie Haas, praatplaat, luchtvaart, Transavia Airlines, vormgeving

SCHOUTEN & NELISSEN

visualisatie trainingstrajecten

Voor de vormgeving van onze aanbiedingen doen wij graag een beroep op de expertise van Leonie. Ze heeft inmiddels al een sterk portfolio aan visuals ontwikkeld, van eenvoudige planningen tot complexe procesweergaves en de volledige uitstraling van onze offertes. Onze klanten reageren erg enthousiast op onze beelden en uitstraling en we ervaren vooral dat de leesbaarheid van onze aanbieding hoog wordt gewaardeerd. Je merkt dat Leonie naast haar vormgeversachtergrond ook een communicatieachtergrond heeft. Ze denkt zowel inhoudelijk als creatief mee hoe een visual in de context van het onderwerp zo begrijpelijk mogelijk overkomt, in plaats van dat ze alleen onze opdracht uitvoert. Ook als wij nog niet helemaal voor ogen hebben hoe het eindproduct eruit moet komen te zien. Leonie combineert onze inzichten, haar eigen inzichten en onze huisstijl in een helder en aansprekend beeld. Daarbij hebben we vaak te maken met strakke deadlines en wij ervaren Leonie als flexibel en meedenkend zodat wij de visuals ruim op tijd van haar krijgen. Daarnaast is het gewoon heel plezierig om met haar te werken!

MARIEKE SCHOUTEN, DIRECTEUR CORPORATE SALES

visual, vormgeving, grafisch ontwerp, design, visueel vertaler, Leonie Haas, ontwerp, visualisatie, infographic, merkarchitect, zakelijk tekenen, strategie, transitie

YELLOWSOCKS

huisstijl

Leonie heeft voor YELLOWSOCKS coaching & advies een totaalpakket verzorgd van het ontwerp van de huisstijl tot en met de inrichting van de website. Na de intake werd het voor mij al meteen duidelijk dat Leonie heel goed kan luisteren en in staat is om een uitstekende vertaling te maken van de wensen van de klant naar beeld, illustratie en tekst. Echt ‘spot on’!

Met oog voor detail en van een hoge kwaliteit. Leonie doet wat ze belooft. Wat mij verder is opgevallen in onze samenwerking zijn haar duidelijke en plezierige manier van communiceren, haar daadkracht, gedrevenheid en bevlogenheid.
Ik kan Leonie van harte aanbevelen!

ONNO KNOTH, EIGENAAR

logo, vormgeving, ontwerp, grafisch ontwerp, Leonie Haas, Yellowsocks, huisstijl, branding, merkidentiteit

SAMENWERKING MERKONTWIKKELING

Avéro Achmea (dienstverband)

Samen met Leonie heb ik uitgebreid aan het merk Avero Achmea mogen werken. De samenwerking heb ik als zeer waardevol ervaren. Leonie is niet alleen scherp, maar let ook goed op details. Juist de details kunnen een merk maken of breken. Haar enthousiasme waarmee ze vervolgens aan de slag gaat met het merk is voor mij als consultant om blij van te worden. Leonie heeft zich bewezen in de uitvoering van strategie naar praktijk. Dat is waar een merk om draait. Mensen als Leonie maken mijn werk zo leuk want samen kun je er pas echt wat moois van maken! Dank voor al je geweldige inzet en oprechte samenwerking. Met Leonie zit je goed!

PAUL MOERS, MERKSTRATEEG

Download hier mijn algemene voorwaarden.