De visueel vertaler – Leonie Haas De visueel vertaler – Leonie Haas

Bekijk hier de Privacyverklaring van De Visueel Vertaler in pdf.

Privacyverklaring

De Visueel Vertaler is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens. Hieronder lees je hoe ik met jouw persoonsgegevens omga. Uiteraard doe ik dat zo zorgvuldig en vertrouwelijk mogelijk.
Heb je vragen, een verzoek en de behoefte om met mij, Leonie Haas, contact op te nemen dan kan dat.

Over De Visueel Vertaler
Leonie Haas
Kruidendreef 8, 3824 NX Amersfoort
Mobiel: 06 538 238 30

hello@leoniehaas.nl| www.leoniehaas.nl| www.devisueelvertaler.nl
www.facebook.com/devisueelvertaler| www.instagram.com/devisueelvertaler

KvK Utrecht 64571696
BTW: NL 124883886B01
IBAN: NL 39 TRIO 0212 1717 04

 

Persoonsgegevens die De Visueel Vertaler verwerkt
Ik verwerk persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan mij verstrekt. Ook is het mogelijk dat ik ze heb verkregen vanuit openbare bronnen, zoals social media. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik (mogelijk) van je verwerk:

  • Handelsnaam
  • Voor- en achternaam
  • (Vestigings)adres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Offertenummer, factuurnummer, klantnummer
  • Bankrekeningnummer
  • Social media accountnamen

 

Doeleinden
De Visueel Vertaler verwerkt jouw persoonsgegevens alleen wanneer dat mag volgens de AVG. Het gaat om de volgende doeleinden:

  • Al wij contacthebben via telefoon, e-mail, contactformulier op de website of social media. Dit kan gaan over algemeen contact, acquisitie of contact rondom een opdracht die ik voor je doe.
  • Het maken van een offerte; ik bewaar de offerte om aan te kunnen tonen waar de factuur op gebaseerd is. Daarnaast bewaar ik de offerte om later te kunnen zien of je al eerder bij mij een offerte hebt opgevraagd en wat de inhoud daarvan was.
  • Het afhandelen van jouw betalingen maken van facturen, voor je afgenomen dienst(en)
  • Voor het voeren van een correcte administratie
  • Soms heb ik je gegevens nodig om een overeenkomstte maken en uit te kunnen voeren. Deze gegevens verwerk ik gedurende de overeenkomst en zolang de verjaringstermijn niet is verstreken.
  • Verzenden van gerichte (marketing)informatie(altijd 1 op 1, geen nieuwsbrief)

Alle informatie bewaar ik 8 jaar of maximaal zo lang als strikt noodzakelijk is voor mijn bedrijfsvoering

 

Gebruik van (geautomatiseerde) systemen en derden
De Visueel Vertaler gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen en andere partijen:

  • WordPress: mijn website leoniehaas.nl is een WordPress website
  • Hosting website en mailboxen
  • Boekhouder
  • Microsoft Excel voor het bijhouden van administratie en maken van offertes en facturen
  • MacBook Pro (laptop)
  • Bezorgdiensten in geval van post (Post NL of DHL)
  • Telefoonprovider (T-Mobile)
  • Bank / betaaldiensten (Triodos)
  • Printbedrijven in geval van productie van werk

 

Verstrekking aan derden
Geen van deze systemen of computerprogramma’s is erop gericht om informatie te verstrekken aan derden of buiten mijn directe bedrijfsvoering te gebruiken, tenzij dit voor een bedrijfsdoel noodzakelijk is. Denk dan aan administratie met wettelijke verplichtingen en het uitvoeren van een opdracht.

 

Hoe ik persoonsgegevens beveilig
De Visueel Vertaler neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende (technische) maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofd gebruik tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met mij op.


Cookies

De Visueel Vertaler gebruikt alleen technische en functionele cookies, en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt. Ook kan ik hiermee mijn website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies

  • Voor mijn website gebruik ik analytische software en registratie via Google Analytics
  • Social media: ik vind het leuk als je content van mijn website deelt via social media. Dit kan door middel van social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.
  • Links: op mijn website vind je links naar externe websites. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten mijn website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website

 

Jouw gegevens inzien, aanpassen of verwijderen: welke rechten heb je?

  • Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigerenof te verwijderen.
  • Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemmingvoor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaarte maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door mijn bedrijf.
  • Ook heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou tot onze beschikking hebben in een computerbestand naar jou, of een andere door jou genoemde organisatie, te sturen.
  • Heb je een klachtover hoe ik met jouw persoonsgegevens omga? Neem contact met mij op of dien je klacht in bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Neem bij bovenstaande gevallen contact met mij op via hello@leoniehaas.nlof telefonisch via 06 538 238 30.

 

Wijzigingen in de privacyverklaring

Het kan zijn dat ik mijn privacyverklaring moet wijzigen op een of meer van bovenstaande punten. Ik publiceer de nieuwe privacyverklaring altijd op mijn website. Als de wijziging(en) direct op jou van toepassing zijn, zal ik de wijziging(en) ook direct met jou communiceren.

 

Algemene informatie
Bij vragen kun je contact opnemen met Leonie Haas:

De Visueel Vertaler
Kruidendreef 8, 3824 NX Amersfoort, 06 538 238 30

hello@leoniehaas.nl| www.leoniehaas.nl| www.devisueelvertaler.nl
www.facebook.com/devisueelvertaler| www.instagram.com/devisueelvertaler

KvK Utrecht 64571696
BTW: NL 124883886B01
IBAN: NL 39 TRIO 0212 1717 04

Mei 2018