ZonMW Impact Pathway klikbare pdf

De ZonMW Impact Pathway laat zien hoe zij om gaan met kennisontwikkeling en ontsluiting. Met andere woorden, kennisbenutting. Omdat dit uit verschillende fasen bestaat en het proces steeds weer opnieuw begint, is gekozen voor een renbaan. De praatplaat is bedoeld om het op zichzelf staande complexe proces op een eenvoudige manier uit te kunnen leggen. ZonMW gaat over zorginnovatie, een mooi en belangrijk thema, zeker in deze tijd!

De praatplaat is een interactieve pdf met links waaronder meer informatie staat. Alle sterren op de plaat zijn mouse overs. Klik hier voor een voorbeeld van deze klikbare interactieve pdf. (openen met ‘Voorvertoning’ op je computer zodat de mouse overs werken).

Reactie van de klant: “We hebben een beroep gedaan op de expertise van Leonie om een praatplaat te ontwikkelen over het ZonMw beleid rond kennisbenutting. Het is fantastisch hoe Leonie deze vrij ingewikkelde en veelomvattende materie heeft weten te vangen in een overzichtelijke en aansprekende plaat die echt uitnodigt om met elkaar het gesprek aan te gaan. Wij zetten intern de praatplaat in om onderling te bespreken hoe we gezamenlijk op verschillende niveaus werken aan het bereiken van kennisbenutting.”

Bekijk hier de animatievideo over hetzelfde thema en hun samenwerking met NWO hierin.

 

Deel