ZieMens Transformatie- en ontwikkeltrajecten

ZieMens Transformatie- en ontwikkeltrajecten zijn er voor iedereen die bewust is of wil worden van de verantwoordelijkheid die wij moeten nemen voor de aarde en ons gedrag van afgelopen decennia. Dit gaat dat vooral om de transformatie van de ‘oudere’ generatie (Ego) die de wereld en systemen van nu gecreĆ«erd heeft. Systemen die nu niet meer werken en eigenlijk de wereld stuk hebben gemaakt. Systemen die ervoor zorgen dat o.a. de jongere generaties (Eco) niet optimaal kunnen functioneren, tegen grenzen aanlopen, hun talenten niet ontdekken of niet kunnen inzetten. Voor die jongeren is er een ontwikkeltraject, Route 66.

Het geweldige sterke aan het concept van de ZieMens trajecten is dat het een circulair waardemodel is. De oudere generatie betaalt voor deelname aan transformatietrajecten of doet een donatie. De opbrengst daarvan gaat naar Route 66. Zodat jongeren die geen toekomstperspectief meer zien in 66 dagen in hun eigen kracht worden gezet en weer verbonden worden met zichzelf en de natuur. Zo neemt de oudere generatie verantwoordelijkheid voor de toekomst van de aarde en helpen zij de jongeren in hun kracht te komen, zodat zij krachtige leiders van de toekomst kunnen zijn.

In de plaat zie je alle fundamenten terug. Van de hoekstenen van de programma’s tot aan de 7 stappen en de 7 leidraden. Het lemniscaat laat de basis van beide programma’s zien. Van zowel de ‘Ego-trajecten’ als het ‘Eco-traject’ is ook een eigen praatplaat gemaakt. Deze laat de verdieping van de trajecten zien.

Ik had het zelf niet beter kunnen verwoorden dan Martina, de oprichter van ZieMens. Zij zegt het volgende: “deze krachtige Ego-Eco-visualisatie, is SUPER in beeld gebracht door Leonie Haas šŸŒ Maatschappelijke visualisaties. En weerspiegelt de onvermijdelijke transformatie van onze mens(heid): de weg die HART nodig is om vanuit hoofdzaken naar meer menselijkheid te komen. Ont-denken en transformeren van binnenuit; KenUzelve is dan ook ons motto bij ZieMens.
Daar is het de allerhoogste tijd voor. Want we zijn te ver van onze eigen natuur afgedreven en alleen in hoofd-zaken -denken- gaan leven. Erkenning, studie, werk, geld, materie, onnatuurlijkheid en andere ego zaken voerden heel lang de boventoon. Maar dit is nu ten einde. Deze tijd van transitie vraagt dringend om Hartwerk, essentiƫle verbindingen, creativiteit en natuurlijkheid. We zijn toe aan anders denken en gezonde percepties.

Met Leonieā€™s strategische inzicht gecombineerd met hartwerk en haar intuĆÆtieve talent, heeft ze onze kern(waarden) Ć©n de boodschap van ons visionaire plan, het transformatieplatform Stichting ZieMens en onze missie: Stichting Route 66, bijzonder goed in beeld gebracht.
Wij zijn heel blij met dit prachtige resultaat, de prettige co-creatie en fijne samenwerking metĀ Leonie.”

Dank je wel Martina! Ik sta zo ontzettend achter deze trajecten, omdat ze echt fundamenteel bijdragen aan een betere toekomst van onze aarde. Daarnaast leggen ze de verantwoordelijkheid daar waar hij hoort en creĆ«ren ze kansen voor jongeren van 18 – 28 jaar, de leiders van onze toekomst. Daarom doneer ik dit jaar (2021) graag een deel van mijn winst aan Route66.

Deel