De Merkarchitect – Leonie Haas De Merkarchitect – Leonie Haas

Visueel Jaarverslag infographic

Wat dacht je van een visueel jaarverslag?

Want niemand leest graag lange teksten en veel cijfers. Dan is een visueel jaarverslag een uitkomst. Dit ondersteunt de inhoud en het verhaal. Zie het als een visuele samenvatting van een grote berg informatie. Visuele informatie wordt beter begrepen én beter onthouden. Dit is zelfs 80% ten opzichte van 20% van gelezen informatie. Het leidt tot focus, collectief geheugen en concreet handelen en het realiseren van doelen. (visual)

Dit jaarverslag is een grote infographic. Volledig opgebouwd uit iconen en illustraties met cijfers en woorden waar nodig.

Dit visuele jaarverslag bevat informatie die vertrouwelijk is. Daarom heb ik deze versie geanonimiseerd en aangepast in stijl en content (‘lorem ipsum’). Wil je ook een visueel jaarverslag voor jouw bedrijf? Dat kan! Helemaal passend bij jouw huisstijl. Volledig illustratief zoals je hier ziet, of met grafische elementen erbij. Het is zowel voor externe stakeholders leuk om te ‘lezen’ als voor interne trotse medewerkers. Neem gerust contact op voor een offerte op maat.

Deel