Visueel Jaarverslag ErfgoedAcamedie

De ErfgoedAcademie wist – net als veel andere bedrijven – niet wat ze overkwam toen ze begin dit jaar van stel op sprong al hun cursussen, trainingen, workshops en opleidingen online moesten gaan geven. Maar het is gelukt! En hoe! Super trots zijn ze op wat er dit jaar bereikt is. Vooral ook samen met medewerkers én partners. Blended Learning is de norm geworden ;-) In 117 webinars hebben zij de erfgoedprofessionals ondersteund met kennis en kunde. Omdat erfgoed relevant en verbindend is voor onze maatschappij. Alle hoofdpunten uit 2020 verdeelde ik in 7 thema’s en verwerkte ik tot deze praatplaat.

Wordt jouw jaarverslag wel gelezen?

Want niemand leest graag lange teksten en veel cijfers. Dan is een visueel jaarverslag een uitkomst. Dit ondersteunt de inhoud en het verhaal. Zie het als een visuele samenvatting van een grote berg informatie. Visuele informatie wordt beter begrepen én beter onthouden. Dit is zelfs 80% ten opzichte van 20% van gelezen informatie. Het leidt tot focus, collectief geheugen en concreet handelen en het realiseren van doelen.

Dit jaarverslag is een grote infographic. Volledig opgebouwd uit iconen en illustraties met cijfers en woorden waar nodig.

Wil je ook een visueel jaarverslag voor jouw bedrijf? Dat kan! Helemaal passend bij jouw huisstijl. Volledig illustratief of met grafische elementen erbij. Het is zowel voor externe stakeholders leuk om te ‘lezen’ als voor interne trotse medewerkers. Neem gerust contact op voor een offerte op maat.

Deel