Visueel dienstenaanbod Cindy Koolhaas

Een visueel overzicht van het dienstenaanbod van Cindy Koolhaas. Weer een totaal andere visualisatie vraag dan ik tot nu toe heb gemaakt! En heel erg leuk om te doen. Cindy heeft vele activiteiten en twee takken binnen haar dienstverlening. Daarom zie je ook twee netwerkstructuren die elkaar deels overlappen. Ze brengt vooral structuur en verbinding binnen bedrijven, vandaar deze visuele keuze. In het hart van de plaat zie je de bulls eye met hart. Deze staat voor het resultaatgericht werken met de mens centraal. De bomen laten zien dat Cindy werkt vanuit groei en bloei. Zowel voor de mens als voor het bedrijf waar ze op dat moment een project doet.

Door kleurgebruik is onderscheid gemaakt tussen de verschillende onderdelen. Geel staat voor groei en ontwikkeling en past bij de training en coaching tak. Blauw past bij structuur en past daarom bij de projectmatige kant van de activiteiten.

De rode draad

Deze heb ik letterlijk vertaald in de rode/roze lijnen tussen de bollen. Het is de rode draad in haar werk die staat voor verandering, innovatie en vernieuwing. Dit bereik je alleen door samen te werken. Onderaan de plaat komt dit ook terug in de ‘skyline’ met mensen. Cindy gelooft dat als je mensen in de actiemodus zet zij tot grote vernieuwingen kunnen komen; zowel individueel en als team en zowel intern als extern. De mensen onderin laten zien dat zij in de actiemodus zijn en samenwerken. Je ziet hier ook een aantal mensen in ‘zorg’ kleding, omdat Cindy vooral werkzaam is binnen de zorgsector.

Deel