SDG Route2030 Duurzaam Regeerakkoord

Wauw, ik heb met veel aandacht en plezier geluisterd naar de sessie van SDG Nederland Route 2030 die gaat over brede welvaart realiseren via de SDG’s. Ik vond het zo sterk, belangrijk en urgente boodschap dat ik het gevisualiseerd heb.

De plaat laat speerpunten zien die nodig zijn om te versnellen op de SDG’s, de status via De Monitor Brede Welvaart 2021 van het Centraal Bureau voor de Statistiek staat centraal, naast de kijk hierop van het Sociaal en Cultureel Planbureau de actiepunten op gebied van sectoren en nog enkele belangrijke uitspraken. Als lid van Happy Planet Professionals draag ik graag mijn steentje bij, o.a. door deze visualisatie maar ook door te doen!

Een oproep aan Sigrid Kaag om de SDG’s als kompas mee te nemen in het regeerakkoord. En verder aan een ieder zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen en vooral de verbinding met elkaar op te zoeken hoe we samen kunnen versnellen en de SDG’s realiseren. Teken je ook voor een duurzaam regeerakkoord?

Download hier de plaat als pdf en gebruik hem om anderen te inspireren! Plaats je de plaat ergens dan vind ik het leuk als je mijn naam noemt (Leonie Haas)

Deel