Talentenprogramma praatplaat Het Rode Kruis

Het Rode Kruis biedt een bijzonder talentenprogramma voor jongeren aan, samen met Award Nederland. Ik ben trots dat ik mag meewerken aan de uitingen voor dit programma en een stijl mocht ontwikkelen, afgeleid van de Rode Kruis jongeren huisstijl. Het programma is bedoeld om jongeren te helpen hun talenten te ontdekken en ontwikkelen. Daarnaast is het doel om nieuwe jonge vrijwilligers aan te trekken voor Het Rode Kruis. Jongeren die meedoen heten Young Talents. Zij worden gecoacht door (iets oudere) andere jongeren, de Talent Coaches.

Praatplaat ontwikkelreis Talentenprogramma

Ik maakte een praatplaat die laat zien waar het programma over gaat. Het laat de route zien van de ontwikkelreis, door verschillende landen heen. Elke kleur staat voor een onderdeel uit het programma. Dit is ook doorgevoerd in een vergelijkbare roadmap voor de jongeren en een persoonlijk paspoort waarin alle onderdelen terugkomen met opdrachten.

Naast het paspoort, de roadmap en praatplaat is ook een ticket / boardingspass ontwikkeld en gaan we nog een video maken.

Deel