Portfolio Impressie praatplaten en animaties

Hoera! De Merkarchitect bestaat 4 jaar (november 2015 – 2019)! Daarom heb ik een kleine portfolio impressie laten maken. Het is slechts een greep van de vele mooie visualisaties die ik heb mogen maken! Van praatplaat over strategie, merkverhaal, proces, trainingen, etc. tot animatie video’s. Bekijk hier de korte animatie video met de portfolio impressie

Mijn ontwikkeling als ondernemer

In mijn proces van ondernemer zijn groeide ik van interim merk & communicatie specialist tot maatschappelijk visualizer. Ik ontwikkelde mijn werkwijze van pen & papier naar iPad Pro. Daarnaast ging ik van thuiswerken naar een toffe co-werkplek bij The Works Amersfoort. Ook maakte ik keuzes van ‘alles doen’ naar focus op Gezondheid, Klimaat en Educatie. Wat een mooie reis en ik kijk uit naar het vervolg! Bedankt aan alle mooie klanten die het vertrouwen in mij hebben en met wie ik samen de wereld een beetje mooier, duidelijker en visueler maak. En bedankt aan Tomas Herder van Anymation die deze portfolio impressie heeft gemaakt (en de vele andere mooie animaties waarvoor ik hem inzet)!

Laat je mee nemen in de kleine 40 sec. door mijn visuele wereld… En neem gerust contact op als je ook iets wilt laten visualiseren!

Deel