Plattegrond stad Amersfoort

Volgend project

Wat een gaaf project! Het hele stadshart met bezienswaardigheden van Amersfoort heb ik mogen illustreren voor de VVV. Dit was heel bijzonder. Het is ook eens een andere stijl voor de vaak standaard plattegronden. Dit geeft (VVV) Amersfoort een eigentijdse uitstraling. Zij hebben bewust de keuze gemaakt om van informeren de stap te maken naar inspireren. Door deze illustratieve uitvoering is dat zeker gelukt! De kaart is ook nog eens zeer duidelijk. De weergave van alle straten klopt. Ook vind je er informatie over de leukste activiteiten. De kaart is gratis verkrijgbaar bij het VVV kantoor in de stad.

Geïllustreerde plattegrond

Wil je ook een geïllustreerde kaart voor jouw stad, festival, beurs of evenement? Ik maak deze graag! Geheel in stijl, passend bij de uitstraling die gewenst is. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bekijk hier de hele plattegrond van de VVV (voorkant kaart met bezienswaardigheden en achterzijde extra informatie).

plattegrond, amersfoort, illustratie, illustrated map, Leonie Haas, illustrator, stadsplattegrond, kaart, festival, evenement, beurs, VVV, Gemeente   plattegrond, amersfoort, illustratie, illustrated map, Leonie Haas, illustrator, stadsplattegrond, kaart, festival, evenement, beurs, VVV, Gemeente

 

Volgend project Deel

Volgend project
Volgend project