De Merkarchitect – Leonie Haas De Merkarchitect – Leonie Haas

Pitch praatplaat Schouten & Nelissen

Strategische praatplaat pitch

Altijd een uitdaging als je op vrijdagmiddag gebeld wordt met een spoedaanvraag voor een pitch praatplaat. Op woensdag zou de pitch zijn van Schouten & Nelissen bij Enexis, voor een trainingsprogramma. Dit betekent dinsdag de plaat af, maandag eerste versie af. Die uitdaging ging ik graag aan! Door tot de kern te dringen van het trainingsprogramma, kwam ik tot de basis van de visualisatie. De ‘route’ van de training is verbeeld als ‘net’. Immers is Enexis netbeheerder. Daarnaast heb ik windmolens verwerkt in de plaat. Bijvoorbeeld bij het vertrekpunt, met de uitgangspunten van de training. De huisstijl van Enexis is verwerkt door gebruik van hun kleuren en het beeldmerk van het logo, om de modules aan te geven.

Een prachtige praatplaat die in 1 oogopslag laat zien waar het programma over gaat! Een goede begeleiding tijdens een pitch, zodat je zonder powerpoint slider kunt. En leuk om te horen dat zij de pitch gewonnen hebben! De praatplaat heeft hier zeker aan bijgedragen lieten zij weten.

N.B. deze plaat was in opdracht van Schouten & Nelissen, niet van Enexis. Eventuele ‘verkeerde’ toepassing van de huisstijl van Enexis mag je mij vergeven ;-)

Deel