Onbeperkt Presteren Sportpsycholoog

Onbeperkt Presteren gaat over twee zaken. Ten eerste over mentaal ongehinderd zijn en vrij kunnen presteren.  Ten tweede het beste uit jezelf halen op sportief gebied, ondanks eventuele fysieke beperkingen. Natasja heeft als sportpsycholoog zelf een fysieke beperking door haar rolstoel. Maar deze weerhoudt haar niet van optimale prestaties! Ze is ervaringsdeskundige en heeft ook veel werkervaring in het vak. Zowel mensen met een fysieke beperking als mensen zonder beperking begeleidt zij naar optimale prestaties.

Dit doet zij op het gebied van 4 onderwerpen. Concentratie, voor individuele sporters. Team cohesie, uiteraard voor teams. Ongehinderd presteren door bijvoorbeeld wedstrijdangst, voor scheidsrechters en zelfvertrouwen voor coaches. Zij begeleidt al deze sporters op hun eigen niveau en met hun eigen doelen. Voor de een is het letterlijk de top van de berg beklimmen, voor een ander kan dit de stap naar competitie sport zijn vanuit recreatie. Iedere route is maatwerk!

Onderaan de praatplaat zie je de kernwaarden van Natasja verwerkt in supporters. Zij ‘support’ hier namelijk haar cliënten mee. De praatplaat vertelt de pitch van Onbeperkt Presteren op een originele, frisse en leuke manier!

Wil jij ook jouw pitch in 1 praatplaat? Neem dan gerust contact met mij op.

Deel