Innovatie schatkaart Creativity Club

Hoe bepaal je je innovatie strategie en zorg je dat je je doelstellingen haalt? Dat doe je met behulp van deze schatkaart voor innovatie en creativiteit van de Creativity Club! Zij helpen bedrijven innovatief en toekomstbestendig te worden en blijven. Dit doen zij door verschillende trajecten, workshops en werkvormen aan te bieden. Ieder bedrijf kiest zijn eigen route en bestemming.

Zij vroegen mij hen te helpen hun dienstenaanbod visueel te maken, via een schatkaart. Door deze in pentekening stijl te maken, lijkt het meer op een oude kaart. Ieder eiland staat voor een bepaald onderdeel, zoals Kennis, Methode, Omgeving of Bewustzijn. De boten in de schatkaart staan voor optionele trainingen of workshops. Ook hebben zij een creativity room. Dit is een werkplaats voor creativiteit. Medewerkers krijgen letterlijk een creatieve kamer tot hun beschikking om te brainstormen, experimenten of reflecteren, met als doel innovatie.

Wil je ook je eigen landkaart of praatplaat van je strategie, merkverhaal, project of andere visualisatie? Neem gerust contact met mij op!

Deel