Duurzame inzetbaarheid animatievideo LUMC

Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk thema voor het ziekenhuis LUMC. Zij werken hier actief aan met hun medewerkers. De HR afdeling van het ziekenhuis heeft gevraagd hier een animatie video over te maken. Wat is het en hoe werk je eraan? Dit zijn vragen die in de video uitgelegd worden. De video laat medewerkers zien dat het gemakkelijk en leuk is om eraan te werken! Bekijk hier de video.

Huis van werkvermogen voor duurzame inzetbaarheid

Het ‘Huis van Werkvermogen’ is een bestaand concept. Aan de hand van een huis met verdiepingen wordt het thema uitgelegd. Het huis staat ook centraal in de animatie, waar het karakter door het huis heen loopt via de verschillende etages.

Reactie van de klant: Leonie heeft voor ons een korte animatie gemaakt over duurzame inzetbaarheid/vitaliteit. Ze hielp met het script en wist de essentie van onze boodschappen in duidelijke en leuke tekeningen te vatten. Leonie gaat voortvarend te werk, denkt mee en blijft enthousiast, ook al maakten we het haar niet altijd makkelijk. Heerlijk om mee samen te werken!

Deel