Circular Clarity visuele werkwijze

Bijzonder en mooi hoe het team van Circular Clarity hun belofte ‘meervoudige waardecreatie’ in alle facetten van hun bedrijf weet door te voeren. Zowel in wat zij bij hun klanten doen, als wat zij voor de wereld (willen) betekenen als hoe zij dit bereiken door individuen te betrekken. 

 

Vanuit een zeer ontspannen en gelijkwaardige kennismaking werd ik meegenomen in hun complexe wereld waarin zij bedrijven en mensen in transitie brengen. Via circulair ondernemen werken zij structureel aan een betere toekomst voor mens, bedrijf en planeet. De vraag aan mij om eenvoudig te visualiseren hoe zij dit doen… We doorliepen een mooi en waardevol proces waarin we met verschillende aangehaakte in- en externe ‘teamleden’ het bedachte visuele concept bespraken en tot de kern kwamen. Ze hebben daarbij echt gebruik gemaakt van ieders talent. Het past ontzettend bij mijn eigen visie en werk dat je via inspiratie komt tot gedragsverandering en daarmee tot impact. Dankbaar dat ik er onderdeel van uit mag maken! 

 

In de plaat zie je ontzettend veel metaforen en symboliek. De 3 uitgangspunten zie je in de ‘ruimte’ bovenin de plaat. De eilanden staan voor de fases die zij doorlopen met klanten. Van Bewustzijn naar Transitie naar Evolutie. Binnen de eilanden zie je 5 ‘dorpen’ die aangedaan worden op de route. Dit zijn de processtappen. Wil je meer weten over deze plaat? Neem dan gerust contact op met Circular Clarity!

 

Deel