Animatievideo krijtbord Verhoeve – Edukans

Deze animatievideo laat zien hoe detacheerder Verhoeve Edukans ondersteunt. Dit doen zij door hun financieel medewerkers belangeloos te detacheren bij Edukans. Edukans biedt ondersteuning in onderwijs in onderontwikkelde landen. Verhoeve wil laten zien wat er allemaal nodig is om dit in goede banen te leiden. Op hun beurt willen zij bijdragen aan de kwaliteitsverbetering van het onderwijs. Daarom stellen zij hun experts beschikbaar, zodat zij Edukans daarbij kunnen helpen.

De vraag om de animatievideo te maken in de stijl van krijtbord tekeningen past mooi bij het onderwijs. Het was voor mij ook een nieuwe stijl om uit te proberen, leuk! De combinatie met video maakt het een dynamische video om naar te kijken. Je wordt als kijker meegenomen in de wereld van het onderwijs in onderontwikkelde landen. Ik bedank Gumtree Creatieve Communicatie voor het inschakelen van mij voor deze mooie vraag!

Bekijk hier de video van Verhoeve – Edukans. Ook een video of praatplaat in krijtbord stijl? Of andere visualisatie wensen? Neem gerust contact met mij op, ik denk graag met je mee!

Deel