De visueel vertaler – Leonie Haas De visueel vertaler – Leonie Haas

STORYTELLING VIA BEELD

Beeld zegt meer dan 1000 woorden. Dat is een cliché dat waar is! Visuele communicatie is impactvol en effectief! Als visueel vertaler help ik je graag. Ook (juist!) als je nog niet weet hoe de visualisatie moet worden. Door mijn communicatie en merk achtergrond kun je mij al bij het inhoudelijke proces betrekken. Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, mijn portfolio geeft een idee van de mogelijkheden.

 • Zakelijk tekenen & visuals

  Zakelijk tekenen, visualisatie van strategie, proposities, missie & visie, merkverhaal, trainingsprogramma’s, concepten, infographics, CV of levensloop, pitch, processen, jaarverslag,…alles is te visualiseren!

 • Logo, Huisstijl, Beeldtaal

  Dit raakt de identiteit van een bedrijf, het hart. Vanuit mijn expertise als merkspecialist kijk ik vanuit de merkstrategie en identiteit van je bedrijf naar een juiste doorvertaling in logo, huisstijl en/of beeldtaal. Zodat deze spot on is en je vanuit je onderbuik voelt dat het klopt! Ik schreef er ook dit blog over.

 • Geïllustreerde Plattegrond

  Een unieke geïllustreerde en vormgegeven plattegrond voor jouw locatie, festival, beurs of stad! Of wat te denken van een reisgids waarin een prachtige getekende plattegrond is opgenomen? Alles kan ook op thema ingestoken worden, ik denk graag met je mee.

 • (Educatieve) illustraties

  Illustratie voor educatief materiaal, medische behandelingen, (kinder)boeken, duurzame verpakkingen, …

 • interview in de krant....

  visueel vertaler, visualisatie, zakelijk tekenen, illustratie, vormgeving, Leonie Haas, visuele communicatie

 • Voel je vrij om je wensen met mij te bespreken!
  N.b. mijn portfolio is niet volledig. Ik werk vaak aan ‘vertrouwelijke’ stukken voor aanbestedingen of strategie. Ik vertel je er graag over.

HOE WERK IK?

Leonie Haas, visueel vertaler, illustration, design, vormgeving, ontwerp, huisstijl, illustratie, tekenen, visual, visualisatie

Download hier mijn algemene voorwaarden.
Deze ontvang je ook bij een offerte.

Rather read information in English?
Please have a look at this document.