Leonie Haas illustratie & vormgeving – visueel vertaler Leonie Haas illustratie & vormgeving – visueel vertaler

CREATIEF BEZIG ZIJN...

Wil je zelf aan de slag? Dat kan! Ik leer het je graag. En je hoeft helemaal niet creatief te zijn….het gaat erom dat je een leuke middag of avond hebt, iets maakt vanuit je hart en opgaat in het moment. Dan ga je altijd met iets moois naar huis!

  • Boek een workshop

    Je kunt in de shop vinden welke workshops beschikbaar zijn en gelijk online boeken. Heb je vragen of wil je zelf een groep samenstellen op een locatie naar keuze, stuur dan een mail naar hello@leoniehaas.nl

WORKSHOP HANDLETTERING

handlettering, quote, citaat, illustration, illustratie, Leonie Haas, tekening, drawing, lettering, Rood en Bloem, Utrecht, WorkshopHandlettering kan iedereen! Het is alleen wel fijn als je de tips en trucs leert van het mooi schrijven, goede compositie maken en creatief omgaan met tekst. Je leert de ins en outs van Handlettering en gaat naar huis met je eigen mini-poster en startpakket. Er zijn diverse locaties waar de  handlettering workshop wordt gegeven.

Dille & Kamille in Amersfoort en Rood&Bloem in Utrecht zijn vaste locaties, daarnaast zijn er ook elders workshops. In de shop kun je zien welke workshops beschikbaar zijn en ook gelijk een plek reserveren.

workshop, handlettering, Amersfoort, Leonie Haas, illustratie, typografie, letters, workshop handlettering, amersfoort, creatief, te doen, Utrecht

Download hier mijn algemene voorwaarden.